Ljudska prava kao brand

U svrhu zaštite ljudskih prava udruzi je odobrena financijska potpora tvrtke HOLCIM u provođenju projekta pod nazivom “Ljudska prava kao brand”. U vrijeme kada smo svjedoci sve većeg kršenja ljudskih prava odlučili smo se okrenuti populaciji mladih  kako  bi u budućnosti oni bili nosioci promjena koje neće uključivati ili će barem smanjiti ovaj društveni problem. Zato želimo mlade upoznati s njihovim pravima, mogućnostima ali i obavezama te ih motivirati na pravilno korištenje i  poštivanje ljudskih prava. Također  ih želimo aktivirati i potaknuti na uključivanje u život zajednice kako bi kroz svoje odrastanje bivali sve više uključeni u rješavanje konkretnih i za njih relevantnih društvenih problema.

Želimo da mladi počnu doživljavati ljudska prava kao brand, u smislu prepoznatljivosti i kvalitete. Da ljudska prava kod mladih imaju prepoznatljiv identitet i potiču na osjećaj povjerenja, sigurnosti, vrijednosti, pouzdanosti i dobrobiti.

U projektu sudjeluju četiri srednje škole na području Zagreba: Škola za primalje, Trgovačka škola, Treća ekonomska i Elektrostojarska i obrtnička škola.

Ponosno pogoni WordPress.