DIM info

Seminar “Od ideje do poduzetništva”

Zaklada Friedrich Ebert i DIM – Udruga za građansko obrazovanje i društveni razvoj  pozivaju vas na seminar „Od ideje do poduzetništva“  koji će se održati 12.-13.6. 2014.  u Zagrebu , Europski dom, Jurišićeva 1.

Saznaj više »

io

Radionice „Životni ples kroz kaos“

Poznajete li kaos?
Čini Vam se da je život kompleksan?
Imate osjećaj da ponori i dubine gledaju u vas?
Znate li kroz koju fazu životne promjene prolazite?

Saznaj više »

DSC_0676

Program “Mladi na tržištu rada”

Od 2004. godine sustavno provodimo program “Mladi na tržištu rada” – Neformalno obrazovanje mladih radi ostvarenja i zaštite njihovih socijalnih prava  u kojem je do sada sudjelovalo oko 18.000 srednjoškolaca završnih razreda 50-ak strukovnih škola sa područja Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke i Koprivničko-Križevačke županije.

Saznaj više »

letak_harmonika-431x198

Program “Učenici-Mentori”

“Učenici-Mentori” je program razvoja društvenih vještina nenasilja, međusobnog poštovanja i uvažavanja različitosti kod starijih osnovnoškolaca.
Uz kontinuiranu podršku Grada Zagreba u provedbi programa nastao je i Priručnik za voditelje radionica kao rezultat „dobre prakse“.
cl3-699x198

Progress projekt ˝Uklanjanje staklenog labirinta – jednakost prilika u pristupu pozicijama ekonomskog odlučivanja u Hrvatskoj˝

23. siječnja 2014. godine predstavljen je Progress projekt ˝Uklanjanje staklenog labirinta – jednakost prilika u pristupu pozicijama ekonomskog odlučivanja u Hrvatskoj˝ Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova u Republici Hrvatskoj. Partneri na projektu, uz našu organizaciju su i  Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatska udruga poslodavaca te Institut za razvoj tržišta rada.

Saznaj više »

cijelaprogres

Iz drugih medija

Vlada RH usvojila Izvješće o radu Savjeta za razvoj civilnoga društva u 2013. godini i Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Savjeta za razvoj civilnoga društva

Više saznajte ovdje.

Odobrene 33 prijave za sufinanciranje EU projekata organizacija civilnog društva

Više saznajte ovdje.

PROGRESS projekt: Pravobraniteljica predstavila rezultate istraživanja o zastupljenosti žena na upravljačkim pozicijama

Više saznajte ovdje.

Ponosno pogoni WordPress.