Aktualno

17.04.2012.

Radionica Socijalnih Vještina

Tijekom travnja  DIM će provesti radionicu “Izgradnjom vještina do zaposlenja” za maturante Hotelijersko turističke škole iz Zagreba. Radionica govori o socijalnim vještinama (kako komunicirati s poslodavcem, prepoznavanje vlastitih potencijala, planiranje karijere i sl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16.04.2012.

Održana radionica u Petrinji

Početkom travnja DIM je održao radionicu „Procjena potreba u zajednici“ za Savez civilnih invalida rata Hrvatske. Radionica se održala u Petrinji, u Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.Više pogledajte na: portal53.hr

23.03.2012.

Rezultati istraživanja o procjeni stanja razvoja organizacija civilnoga društva

Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva inicirala je provedbu  novog vala istraživanja Procjena stanja razvoja organizacija civilnoga društva u Hrvatskoj, kao nastavka istovjetnih istraživanja provedenih 2007. i 2009. godine. Saznaj više »

Info dani o natječajima za financijske podrške

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, u suradnji s tijelima državne uprave – davateljima financijskih potpora – organizira Info dane o natječajima za potpore projektima i programima organizacija civilnog društva Saznaj više »

22.03.2012.

EU MINUTA – video natjecaj Delegacije Europske unije u RH

Delegacija Europske unije u Republici Hrvatskoj raspisala je natjecaj za ucenike srednjih škola pod nazivom „EU minuta“. Saznaj više »

Održan sastanak Inicijative za kvalitetno uvođenje odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo

8. ožujka 2012. u Vukovaru održan je sastanak Inicijative za kvalitetno uvođenje odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo. Saznaj više »

Ponosno pogoni WordPress.