Arhiva

“Enhancing Systemic Transformation – Sustainable Learning in Times of Chaos & Crises”

Početkom 2013. godine započeli smo provedbu dvogodišnjeg projekta unutar europskog Programa za cjeloživotno učenje, potprogram Gruntvig pod nazivom “Enhancing Systemic Transformation – Sustainable Learning in Times of Chaos & Crises” s ciljem obrazovanja nastavnika za uvođenje sistemskog razmišljanja u škole.

Saznaj više »

Predstavljeni rezultati istraživanja “Kvalitetom do uspjeha”

U srijedu, 27. veljače 2013., u prostorijama Hrvatskog saveza udruga invalida rada, predstavili smo rezultate istraživanja “Kvalitetom do uspjeha” – Analiza kapaciteta udruga OSI i udruga koje djeluju u korist OSI za korištenje EU fondova.

Istraživanje je provedeno u partnerstvu sa Institutom za društvena istraživanja iz Zagreba uz financijsku potporu Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Saznaj više »

DSC_0176

DIM na edukaciji u Bruxellesu

U trajanju od 5.  do 8. ožujka 2012. DIM je sudjelovalo u P2P programu na studijskom putovanju u Bruxellesu  pod nazivom “Youth and active citizenship”. Program P2P je usmjeren na poticanje i jačanje dijaloga civilnog društva te se sastoji od grupnih studijskih posjeta Bruxellesu u organizaciji Opće uprave za proširenje u okviru instrumenta TAIEX, odnosno srodnih tematskih studijskih programa u zemljama sudionicama. Saznaj više »

Održana radionica u Petrinji

Početkom travnja 2012. DIM je održao radionicu „Procjena potreba u zajednici“ za Savez civilnih invalida rata Hrvatske. Radionica se održala u Petrinji, u Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.Više pogledajte na: portal53.hr

Iz drugih medija

Vlada RH usvojila Izvješće o radu Savjeta za razvoj civilnoga društva u 2013. godini i Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju Savjeta za razvoj civilnoga društva

Više saznajte ovdje.

Odobrene 33 prijave za sufinanciranje EU projekata organizacija civilnog društva

Više saznajte ovdje.

PROGRESS projekt: Pravobraniteljica predstavila rezultate istraživanja o zastupljenosti žena na upravljačkim pozicijama

Više saznajte ovdje.

Ponosno pogoni WordPress.